Vilken vägg blir inte vackrare med en Posters i naturmiljö. Tåsjödalen är vackert beläget i nordligaste delarna av Jämtlands län. Här bor människor och lever ett naturligt liv i samförstånd med djur och natur- Det finns dessutom en aktiv by med pub, restaurang, lanthandel, hemslöjdsbutik, camping och naturligtvis en mack som är samlingsplats för byns ungdomar.

Utifrån ovan har vi gjort en samling med posters som ska fungera i ett sammanhang där natur och atmosfären ska vara inspirationen för hela konceptet. Allt ihop med djuren som finns i området kommer att ge en fantastisk serie av posters som kan kombineras med varandra och skapa en fantastisk miljö.

Dessutom är jakt en naturlig del av inslaget i byn och vi kommer med anledningen av jakten att bevaka älgjakten under några dagar. Allt i hopp om att få några vackra bilder av djuren i sin naturliga miljö. Gärna drickande vatten ur ett vattenhål mitt i skogen.

Vi hoppas att konceptet kan presenteras tillsammans med Norråkers Framtidsförening i början av 2024. Håll ögonen öppna så du kan ta del av vårt premiärerbjudande.